Diensten

Atelier voor bouwkunde Van der Smit is een full-service ontwerpbureau. Aaldert van der Smit heeft veel kwaliteiten in huis en een divers aanbod. Hij biedt de volgende diensten aan:

Architectuur

Architectuur is de kunst van het bouwen, rekening houdend met factoren. Architectuur heeft te maken met verschillende factoren als: gevoel, cultuur, klimaat, materialen en budget. Aaldert heeft specialistische kennis en ervaring in huis om u verder te helpen op het gebied van architectuur.

Bouwkunde

‘Architectuur’ en ‘bouwkunst’ wordt voor de esthetische kant van het bouwen gebruikt, terwijl bouwkunde met name voor de technische kant wordt gebruikt. Bouwkunde vergt kennis van eigenschappen van materialen, wettelijke regels, benodigde vergunningen en (bouw)kosten.

Technisch advies

Technisch advies dient ter ondersteuning aan de andere diensten. Kennis over bouwtechnieken en regelgeving is noodzakelijk voor een goed ontwerp. Aaldert beschikt over deze kennis en kan u voorzien van het technische advies waar u naar op zoek bent.

Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding is nodig vanaf ontwerp tot oplevering. De planning en gestelde eisen zijn cruciaal. Om de bouw perfect te laten verlopen wordt gewerkt met de drie P’s: planning, product en prijs. Deze drie factoren worden voortdurend bewaakt en gecontroleerd om optimaal resultaat te waarborgen.